Vivamures

Servicii

Taiere de precizie CNC cu plasma si oxigaz

Societatea noastra dispune de o Instalatie automata de taiat in coordonate numerice cu plasma si oxigaz EASYCUT 6002.25 PG, si oferim servicii de debitare din tabla.
Dimensiuni masa�:
-6000 x 2000 mm;
Taiere cu jet de plasma de inalta definitie :
-grosime de taiere : max. #25 mm;
-precizia de repetare : +/- 0,2 mm;
-precizia de taiere: in concordanta cu ISO 9013;
Taiere cu oxiacetilena :
-grosime de taiere : max. #150 mm;

Oferim servicii de sudura in mediu protector (CORGON) precum si prelucrarea ulterioara a reperelor si subansamblurilor rezultate.

Stantare si ambutisare piese din tabla, inclusiv sudura si prelucrare ulterioara

Printre domeniile de activitate ale societatii se numara si cel al prelucrarilor mecanice prin deformare la rece (prelucrari specifice atelierului de presaj: stantare, indoire, ambutisare), precum si operatii de sudura si prelucrari ulterioare.

Transport de marfa intern si international

S.C. VIVA COM SRL ofera servicii de transport marfa intern si international, dispunand de un camion de 25 tone (cap tractor DAF FTXF 105.406 + semiremorcă KOGEL SNCO24 cu prelata pe role), precum si de cinci autocamioane de tonaj mediu: patru autoutilitare Mercedes Benz Atego, respectiv o autoutilitara Citroen Jumper. De asemenea societatea mai dispune de o furgoneta Logan Van.

Transport de persoane intern si international - VIVA EUROTRAVEL

Prin compartimentul nostru VIVA EUROTRAVEL, dedicat transportului de persoane, oferim servicii de transport persoane intern si international. Pentru acesta, dispunem de un microbuz MERCEDES-BENZ Sprinter 516 CDI, cu remorca pentru bagaje.

 
vivamures  | 2010
powered by EMERiGOS
web design